Burleskakademien till Dinali Center!

Den klassiska konstformen burlesk är ytterligare ett oh så underbart sätt att komma i kontakt med din kvinnlighet. Dinali Center samarbetar med Burleskakademien i Stockholm och dom gästar oss då och då för att hålla sina populära workshops. Klasserna passar även dig som inte redan är elev hos Dinali och du som redan är elev hos Dinali kan här hämta inspiration till dina pole dance-klasser!
Lärare för dessa workshops är ingen mindre än självaste Duchess Dubois, grundare av Sveriges första och främsta burlesktrupp, the Amazing Knicker Kittens Burlesque Revue, och Burleskakademien, med över fyra års internationell erfarenhet av burlesk.

SCHEMALAGDA WORKSHOPS

Burlesque Teaser

Datum: 29/8
Tid: 13:00-16:00
Studio: Gävle
Pris: 750:-
Max antal deltagare: 15

Tre timmar snabbskolning i burleskens grunder som går igenom historia, stå, gå, hållning, scennärvaro, shimmy, tasseltwirling och bump’n'grind, plus boa, långhandskar och stay-ups.
Vi arbetar till klassisk burleskmusik och övar oss i den ädla konsten att med små medel vara elegant förföriska, med glimten i ögat, medan vi provar på klassiska komponenter och moment som att skala av sig en handske eller göra det mesta av en boa.
Workshopen passar både den som vill börja med burlesk och den som mest är nyfiken på vad man kan göra av dessa kunskaper hemma i boudoiren. För oss handlar burlesken först och främst om självkänsla och konsten att känna att man är värd att dyrkas, precis som man är.
Vi kommer med boor, handskar och övningstassels, du som deltagare får själv ta med dig högklackade skor och stay-ups.
Förfriskningar serveras, men glöm inte vattenflaskan!

Anmäler dig gör du här!
OBS! Bindande anmälan!

 

Grundkurs BURLESQUE BASICS INTENSIV

En helg, 12×45 minuter
Tillfälle 1: lördag 18/9, 10:30-16:30
Tillfälle 2: söndag 19/9, 12:30-18:30
Studio: Gävle
Pris: 3100:-
Max antal deltagare: 8

Vi går ingående igenom grundelementen i en traditionell burlesk striptease. Rörelse, scennärvaro, gå och stå, musik och hur man hittar dansen i musiken, att våga vara löjlig, olika plagg, historik, klassiska komponenter och trix (såsom tasseltwirling), samt uppbyggnaden av ett nummer. Dessutom lär vi oss en koreograferad burleskrutin tillsammans. Kursen är riktad till den som har siktet inställt på scenen, men passar också om man vill utforska burlesken mer grundligt bara för sig själv och sin självkänslas skull.
Denna kurs är verkligen intensiv i ordets sanna bemärkelse, och kräver visst förarbete och uthållighet, men vi kan lova att du kommer att få en oförglömlig helg!

Anmäler dig gör du här!
OBS! Bindande anmälan!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0