DINALI CENTER TILL GÄVLE I JULI!

Gävle, är ni redo? Ni har väntat, ni har längtat, ni har frågat; “När kommer Dinali Center till Gävle?”. Äntligen har jag svaret på den frågan. Dinali Center öppnar nämligen i Gävle i JULI!

Vi har två fina, mycket centrala lokaler att välja och vraka mellan och kommer under nästa vecka att ta ett beslut om vilken som passar oss bäst. Lokalerna ligger nära varandra och på ca 5 minuters gångavstånd från Stortorget vilket gör dom lättillgängliga för de flesta Gävlebor. Det som också är toppen är att båda lokalerna ligger på endast 5 min gångavstånd från Gävle Centralstation. Det gör att även ni från Uppsala, Sandviken, Hofors och Falun har bra och enkla möjligheter att med tåg eller buss ta er till Gävle för att delta i Dinalis efterlängtade klasser!

Ordinarie pole dance termin kommer att köra igång i början av augusti men schemat är ännu inte spikat. Redan nu kan du dock skriva upp dig för intensivkursen som kommer att hållas under juli (/början av augusti). På det sättet slipper du vänta ända tills augusti med att köra igång din träning. Vad väntar du på, anmäl dig redan idag!

Vi har även bokat in två stycken prova på-klasser där ni har chans att testdansa under en timme!

Du kan även redan nu boka din möhippa/tjejkväll/kick-off. Ett utmärkt sätt att fira en speciell dag är med en pole dance klass hos Dinali Center!

PS: Vi släpper i dagarna även en sprillans ny hemsida, så håll ögonen öppna!

Mer info om alla klasser/kurser kommer upp på hemsidan strax www.dinalicenter.com! (kika under "Nyheter")


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0