Horoscope

Translate into english w Google translate:

"Ditt horoskop för vecka 20

Veckans första dagar är sådana då du fortfarande går och grubblar över en del djupa sanningar och psykologiska insikter som kommit till dig de senaste veckorna. Detta är en del av en transformation som berör ditt sätt att tänka, men som inte nödvändigtvis är synligt för andra, hur djupt du än känner förändringarna i din egen själ. Mycket har att göra med hur du värderar dig själv, och vid denna tid bör du vara beredd på att förändra på insidan för att så småningom vara bättre rustad att slå mynt av det som är unikt för dig. När solen rör sig in i ditt tecken på fredagen, blir det dags för dig att träda ut ur skuggorna och hörsamma hur du uppmuntras att återupprätta användbara förbindelser."


I'm especially intrigued by the last sentence: "När solen rör sig in i ditt tecken på fredagen, blir det dags för dig att träda ut ur skuggorna och hörsamma hur du uppmuntras att återupprätta användbara förbindelser."
Does that mean our troll will be arriving on friday and I will be able to regain connection with myself after being preggers? Well it is a lunar phase shift on the 21st, we're just gonna have to wait and see....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0